Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Ponovno vzpostavljena mednarodna linija mestnega prometa med obema Goricama

DATUM OBJAVE 19. september 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Potem ko je bila zaradi epidemije koronavirusa mednarodna linija mestnega prometa med obema Goricama dve leti prekinjena, sta jo danes družbi NOMAGO in APT ob podpori novogoriške mestne občine in Občine Gorica (I) ponovno vzpostavili. Linija poteka po že znanem voznem redu, nekoliko pa se spreminja trasa linije, v katero bo po novem vključena tudi Prvomajska ulica in s tem povezava do nakupovalnega središča Supernova v Novi Gorici (vozni red v prilogi). Cena enkratne vozovnice ostaja nespremenjena in znaša 1,30 evra.

Danes ob 8.05 je na pot že krenil električni minibus Nomaga in zopet peljal potnike v Gorico. V tem tednu obeležujemo evropski teden mobilnosti in vožnja električnega minibusa med Goricama je lep primer uresničevanja trajnostne mobilnosti na območju somestja. Ob tem spomnimo, da imajo prebivalci in obiskovalci Nove Gorice poleg čezmejnega avtobusa na voljo tudi brezplačen mestni avtobusni promet.

Foto: Nomago

 

Minibus Nomago, parkiran na avtobusni postaji v Novi Gorici

Vozni red PDF

Vozni red XLSX

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti