Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sofinanciranje stroškov zaposlitve dolgotrajno brezposelnih v programih javnih del pri neprofitnih delodajalcih

DATUM OBJAVE 23. oktober 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zavod Republike Slovenije  za zaposlovanje je dne 25.10.2022 na svoji spletni strani objavil Javno povabilo za izbor programov javnih del za leto 2023.

Na Mestni občini Nova Gorica bo sprejemanje  vlog na obrazcih, ki so priloga povabila za izbor programov javnih del, ki ga objavi Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje možno do vključno 8.11. 2022 do 15.30  ure.  

Vloge morajo biti vložene osebno v Sprejemni pisarni Mestne občine Nova Gorica (pritličje, soba št. 12), v zaprti ovojnici z oznako »Vloga za izbor programov JD«.

Več informacij na: https://bit.ly/3f9T7wH