Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o žrebanju - Lokalne volitve 2022

DATUM OBJAVE 26. oktober 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Občinska volilna komisija Mestne občine Nova Gorica obvešča, da bo žrebanje vrstnega reda za določitev seznama kandidatur oziroma list kandidatov potekalo dne 28. 10. 2022 v Zeleni dvorani v prvem nadstropju Mestne občine Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, Nova Gorica po naslednjem vrstnem redu:

  • ob 14.00 uri: žrebanje vrstnega reda kandidatov za ŽUPANA in člane MESTNEGA SVETA;
  • ob 14.30 uri: žrebanje vrstnega reda kandidatov za ČLANE SVETOV KS.

Žrebanja se lahko udeležijo PREDSTAVNIKI KANDIDATUR IN LIST KANDIDATOV. V primeru, da se le-ta ne bo udeležil žrebanja, bo žrebanje opravila Občinska volilna komisija. 

Žrebanje bo potekalo po zgoraj določenem vrstnem redu, in sicer v dveh fazah. S prvim žrebanjem se na podlagi vrstnega reda vloženih kandidatur, glede na čas vložitve kandidature, določa vrstni red žrebanja za drugo fazo. Z drugim žrebanjem pa se določi vrstni red na seznamu potrjenih kandidatur in glasovnicah.

 

   PREDSEDNIK
OBČINSKE VOLILNE KOMISIJE
Andrej Orel

 

Obvestilo o žrebanju-Pdf

Obvestilo o žrebanju-Word

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti