Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Na Trnovem osrednja komemorativna slovesnost

DATUM OBJAVE 02. november 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Osrednja komemorativna slovesnost v novogoriški mestni občini je na dan spomina na mrtve potekala v spominskem parku na Trnovem pri Gorici. Slavnostno besedo je prispeval župan Mestne občine Nova Gorica dr. Klemen Miklavič.

Pred tem je podžupan Mestne občine Nova Gorica Sašo Kogovšek v spremstvu predstavnikov krajevnih skupnosti položil vence pri grobišču nad Grgarjem, nato na vojaškem pokopališču iz I. svetovne vojne v Ravnici ter pri dveh grobiščih nad Trnovem.

Na komemoracijah v Italiji pa je v okviru državne delegacije Mestno občino Nova Gorica zastopala mestna svetnica Tina Krog.

 

Foto: Mateja Pelikan

Nagovor župana Mestne občine Nova Gorica na slovesnosti na Trnovem.

Polaganje vencev na slovesnosti na Trnovem.

Podžupan v spremstvu polaga venec v Ravnici.

Podžupan v spremstvu polaga venec v Grgarju.

Podžupan v spremstvu položil venec na grobišču nad Trnovem.

Polaganje venca na grobišču na Trnovem.