Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o predčasnem glasovanju

DATUM OBJAVE 16. november 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Občinska volilna komisija Mestne občine Nova Gorica obvešča, da bo predčasno glasovanje za vse volivce, ki se splošnega glasovanja ne bodo mogli udeležiti v nedeljo, 20. 11. 2022, potekalo v torek, 15. 11. 2022, sredo, 16. 11. 2022, in četrtek, 17. 11. 2022, v prostorih Mestne občine Nova Gorica, Zelena dvorana v I. nadstropju.

Volišče za predčasno glasovanje bo odprto med 7.00 in 19.00.

Volivce, ki se nameravajo udeležiti predčasnega glasovanja, prosimo, da s seboj prinesejo osebni dokument, ki izkazuje njihovo identiteto ter obvestilo o volišču, na katerem bi imeli pravico glasovati v nedeljo, 20. 11. 2022.