Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Tekme s fanti iz Skupnosti srečanje

DATUM OBJAVE 17. november 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

V Novi Gorici je potekalo nogometno srečanje v mesecu preprečevanja zasvojenosti, in sicer s fanti iz Skupnosti srečanje na Kostanjevici v Novi Gorici, kjer so zbrane osebe, ki iščejo pot iz zasvojenosti.  V telovadnici Osnovne šole Frana Erjavca se je v dvoranskem nogometu pomerilo pet ekip: Ekipa Skupnosti srečanje na Kostanjevici, Ekipa primorskih novinarjev, Ekipa Policijske uprave Nova Gorica, Ekipa legend goriškega nogometa in Ekipa družbe Petrol. Ekipa legend goriškega nogometa je poskrbela za močno konkurenco, saj so se zbrali Valter Birsa, Miran Burgič, Matej Rožič Mavrič, Saša Ranić, Jogan Alen, Sebastjan Komel in Aljoša Urdih.

Tekmo je povezoval legenda športnega novinarstva Ervin Čurlič. Glavno sodniško vlogo pa je prevzel eden od pobudnikov tega druženja, upokojeni policist Alojz Žerak. Začetni udarec so prispevali: Nenad Kravanja, pomočnik komandirja Policijske postaje Nova Gorica, mag. Lara Brun, ravnateljica OŠ Frana Erjavca, Zvonko Horvat Žnidaršič, strokovni vodja Skupnosti srečanje na Kostanjevici in podžupan Simon Rosič.

Simon Rosič je po srečanju povedal: »Gre za druženje, ki ima več simbolnih pomenov. V prvi vrsti želimo sporočiti, da je Skupnost srečanje na Kostanjevici del našega okolja. Živimo v času, ko so med nami prisotne številne odvisnosti. S tovrstnimi srečanji pa pokažemo, da obstajajo poti iz zasvojenosti.«

Že tako lepo in prijetno dogajanje so popestrili najmlajši nogometaši naše skupnosti Smukci.

Foto: Mateja Pelikan

Igralci dveh ekip na igrišču med igro nogometa.

Otroci v oranžno-plavih-dresih na igrišču.

Podžupan Simon Rosič z udeleženci na igrišču.