Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Predčasno glasovanje v 2. krogu županskih volitev

DATUM OBJAVE 28. november 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Volivci, ki se splošnega glasovanja v nedeljo, 4. decembra 2022, ne bodo mogli udeležiti, bodo lahko svoj glas oddali na predčasnem glasovanju. Potekalo bo v torek, 29. 11. 2022, sredo, 30. 11. 2022, in četrtek, 1. 12. 2022, v prostorih Mestne občine Nova Gorica, v  Zeleni dvorani v I. nadstropju.

Volišče za predčasno glasovanje bo odprto med 7.00 in 19.00.

Volivce prosimo, da s seboj prinesejo osebni dokument, ki izkazuje njihovo identiteto ter obvestilo o volišču, na katerem bi imeli pravico glasovati v nedeljo, 20. novembra 2022.