Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zbiramo prijave škode na objektih po neurjih

DATUM OBJAVE 17. avgust 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zbiramo prijave škode na objektih po neurju z dežjem, vetrom, zemeljskimi plazovi in poplavami med 17. in 22. 7. in 26. 7. 2023. Rok za oddajo prijav je 21. 8. 2023.

Uprava za zaščito in reševanje nas je obvestila, da lahko pričnemo z zbiranjem prijav škode po neurju z dežjem, vetrom, zemeljskimi plazovi in poplavami med 17. in 22. julijem ter 26. julija 2023 za škodo na objektih (ne za kmetijske pridelke). 

Zato pozivamo občane, da škodo prijavijo na obrazcu 4 – Ocena delne škode na stavbah (na voljo je na spletni strani mestne občine in na recepciji mestne občine), povzročene po naravni nesreči. Prijave občanov zbiramo do najkasneje 21. avgusta 2023.

Prijavi je potrebno obvezno priložiti fotografijo poškodb.

Prijavo škode na izpolnjenem obrazcu in priloženo fotografijo lahko oddate na naslovu Mestna občina Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica po pošti ali osebno na istem naslovu, v pisarni številka 12 v pritličju novogoriške občinske stavbe.

Obrazec 4 delna škoda na objektu (pdf, 205 KB) 

Obrazec 4 delna škoda na objektu (docx, 71 KB) 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti