Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Varno v šolo tudi v mestu

DATUM OBJAVE 30. avgust 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zaradi gradbenih del na prometnih površinah v Novi Gorici previdno na poti v šolo.

V Novi Gorici se urejajo novi odseki kolesarskih poti, zato je v mestu odprtih veliko gradbišč, tudi na prometnih površinah, kjer potekajo šolske poti. Da bi bila pot  v šolo tudi na teh območjih čim bolj varna, bomo  od 1. do 8. septembra v okolici šol in vrtcev poskrbeli za dodatni nadzor. Pomagali bodo policisti, medobčinski redarji in prostovoljci, ki bodo budno pazili na pešce in kolesarje kot najranljivejšo skupino v prometu.

Zaradi različnih faz gradbenih del se bodo na gradbiščih lahko vsakodnevno spreminjale začasne zapore, zato lepo prosimo, da vsi udeleženci v cestnem prometu upoštevate prometno signalizacijo, ki prepoveduje vstop v gradbišče, usmerja avtomobile, kolesarje ter pešce na druge, za to predvidene površine.

Brez posegov v prometne površine žal ne moremo urediti kolesarskih poti, zato pa bo potem lepše in bolj varno.

Skica gradbišč v Novi Gorici