Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Praznični december v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 23. oktober 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

December se hitro približuje. Tudi letos bomo pripravili program prireditev, ki jih bodo društva, posamezniki, javni zavodi organizirali med 1. decembrom 2023 in 1. januarjem 2024.

Program bo objavljen v brošuri, ki jo bodo prejela vsa gospodinjstva v mestni občini, pa tudi na spletnih straneh: www.nova-gorica.sihttps://dogodki.turizem-novagorica-vipavskadolina.si/ in na Facebook profilu Dogodki Nova Gorica in Vipavska dolina.

Če načrtujete v prazničnem decembru v Mestni občini Nova Gorica prireditev, ki bi sodila v program, vas prijazno vabimo, da izpolnite spletni obrazec, ki bo do 2. novembra dostopen na naslednji povezavi.

V primeru, da bi po objavi programa prišlo do kakršnihkoli sprememb, to sporočite na e-naslov: dogodki@vipavskadolina.si, da bomo lahko popravili spletne objave.

 

Foto: Mateja Pelikan

 

Prižig lučk v Novi GoriciSilvestrovanje v Novi Gorici