Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno naročilo za izvedbo geodetskih del na komasacijskem območju Kamnovec, Komuni in Logi

DATUM OBJAVE 24. marec 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica - Direktor občinske uprave

Javno naročilo za izvedbo geodetskih del na komasacijskem območju Kamnovec, Komuni in Logi je bilo objavljeno na portalu javnih naročil pod številko JN001864/2022-W01 dne 24.3.2022

Rok za oddajo ponudbe je 11.4.2022 do 9.00 ure. 

Projekt se financira  iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in iz proračuna Republike Slovenije, glede na Program razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, 3. javni razpis za podukrep 4.3 Podpora za naložbe v infrastrukturo, povezano z razvojem, posodabljanjem ali prilagoditvijo kmetijstva in gozdarstva, Operacija: Izvedba agromelioracij na komasacijskih območjih.

 

Povezava do objave:

https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=439825

 

Povezava do oddaje ponudbe:

https://ejn.gov.si/ponudba/pages/aktualno/aktualno_jnc_podrobno.xhtml?zadevaId=12267