Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Ureditev avtobusnih postajališč mestnega prometa na območju Nove Gorice in Solkana

DATUM OBJAVE 26. september 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Javno naročilo: Ureditev avtobusnih postajališč mestnega prometa na območju Nove Gorice in Solkana, številka: JN006537/2022-W01,  je bilo objavljeno na portalu javnih naročil dne 26.09.2022.

Rok za oddajo ponudb: 12.10.2022

Povezava do objave 

Povezava do oddaje ponudb

Projekt sofinanciran iz mehanizma CTN, v okviru »Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014-2020«, 4. prednostne osi »Trajnostna raba in proizvodnja energije ter pametna omrežja«, tematskega cilja 4: »Podpora prehodu na nizkoogljično gospodarstvo v vseh sektorjih«, prednostne naložbe 4.4: »Spodbujanje nizkoogljičnih strategij za vse vrste območij, zlasti za urbana območja, vključno s spodbujanjem trajnostne multimodalne urbane mobilnosti in ustreznimi omilitvenimi prilagoditvenimi ukrepi«, specifičnega cilja 1: »Razvoj urbane mobilnosti za izboljšanje kakovosti zraka v mestih« iz Kohezijskega sklada

Logotip Kohezijskega sklada Evropske unije