Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Povabilo k sodelovanju na javnem natečaju za izbor županovega vina Mestne občine Nova Gorica 2023

DATUM OBJAVE 10. marec 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vse zainteresirane vabimo k sodelovanju na javnem natečaju za izbor Županovega vina Mestne občine Nova Gorica 2023. K sodelovanju se prijavite na podlagi izpolnjene in podpisane Prijavnice na javni natečaj za izbor Županovega vina Mestne občine Nova Gorica ter oddajo vaših vzorcev vin.

Dokumentacija in prijavnica sta od dneva objave do izteka roka za oddajo prijav na voljo na spletni strani Mestne občine Nova Gorica (glej spodaj) in na spletni strani Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina na povezavi www.turizem@novagorica-vipavskadolina.si.

Rok za prijavo na natečaj je do torka, 21. marca 2023, do 12. ure. Vzorce je potrebno najkasneje do torka, 21. marca 2023, do 12. ure dostaviti predstavniku Konzorcija vinarjev Vipavske doline Tadeju Kavčiču po predhodnem telefonskem dogovoru na 040 300 693 ali po e-mailu: tadej.kavcic@gmail.com.

Strokovno ocenjevanje za izbor Županovega vina bo izvedeno najkasneje do 22. marca 2023.

Vabilo Javni Natečaj Za Izbor Županovega Vina MONG 2023

Javni Natečaj Za Izbor Županovega Vina MONG 2023

Prijavnica Županovo Vino MONG 2023

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti