Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Odgovorno inoviranje za mala in srednje velika inovativna podjetja

DATUM OBJAVE 25. maj 2018
VIR

Mestna občina Nova Gorica, v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Primorskim tehnološkim parkom in Območno obrtno zbornico Ajdovščina, vabi mala in srednje velika podjetja k sodelovanju v brezplačnem programu »ODGOVORNO INOVIRANJE«. Program ponuja priložnost, da se seznanite z učinkovitimi pristopi inoviranja ob vključevanju potencialnih uporabnikov in drugih ciljnih skupin.

Na javni poziv se lahko prijavite do 31.5.2018 na naslov erika.zuodar@nova-gorica.si.

Dodatne informacije o pristopih in programu odgovornega inoviranja lahko pridobite tudi na Gospodarskem forumu »V KORAK Z INDUSTRIJO 4.0«, ki bo potekal v sredo, 23. maja 2018 s pričetkom ob 9.30 v Ajdovščini.

Na forumu bomo spregovorili o Industriji 4.0, kaj je in kako se podjetja nanjo pripravljajo. S predstavniki gospodarstva si bomo delili izkušnje, načrte in pričakovanja, ki jih prinaša nova industrijska revolucija in predstavili, kaj se obeta na področju odgovornega inoviranja. Program in prijave na forum.

Javni poziv za sodelovanje v programu »Odgovorno inoviranje«:

Odgovorno inoviranje_Javni poziv_ROSIE.pdf

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti