Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Dogajanje ob občinskem prazniku tudi v znamenju Ravnikarjeve dediščine

DATUM OBJAVE 31. avgust 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Praznične prireditve se začenjajo 1. septembra in bodo potekale vse do konca meseca.

Program je na povabilo mestne občine nastal v sodelovanju z različnimi društvi, klubi, javnimi zavodi in drugimi institucijami v občini. Osrednji dogodek ob prazniku bo Večer ob občinskem prazniku s slavnostno sejo mestnega sveta in podelitvijo nagrad mestne občine letošnjim občinskim nagrajencem v Slovenskem narodnem gledališču. Tematsko bo posvečen arhitektu Edvardu Ravnikarju, snovalcu Nove Gorice. V programu prireditev pa je še veliko dogodkov, s katerimi se bomo spomnili našega velikega arhitekta.

Več informacij o dogodkih je objavljenih na spletni strani https://dogodki.turizem-novagorica-vipavskadolina.si/ in na Facebook profilu Dogodki Nova Gorica in Vipavska dolina.

Brošura

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti