Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Novinarska konferenca – Predstavitev brezmejnega leta 2024

DATUM OBJAVE 05. februar 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Ob 20. obletnici vstopa Slovenije v Evropsko unijo smo se na novogoriški mestni občini odločili, da leto 2024 posvetimo vsebinam čezmejnega sodelovanja in evropskega povezovanja ter pobudam, ki bodo še dodatno osvetlile naše sožitje v Evropi tudi v luči prihajajoče Evropske prestolnice kulture 2025. V letu brezmejnosti širši javnosti predstavljamo različne vsebine čezmejnega in mednarodnega sodelovanja, ki spodbujajo in utrjujejo medkulturno sobivanje v našem prostoru ter ponujajo priložnosti tako za uspešen razvoj kot za razmah ustvarjalnosti. Prav to želimo sporočiti tudi skozi številne dogodke, ki sestavljajo program Brezmejnega leta 2024.

Program in odločitev za temo brezmejnega leta  bomo predstavili na novinarski konferenci, ki bo v torek, 6. februarja 2024, ob 10. uri v Zeleni dvorani novogoriške mestne občine.