Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Pohod prijateljstva – 2 mesti, 1 srce

DATUM OBJAVE 05. april 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Lokacija:

ZBORNO MESTO in ŠTART POHODA: GORIZIA – Via del Monte Santo - Zona Artigianale Gorizia (pri mejnem prehodu Solkan)

ZAKLJUČEK POHODA: ŠPORTNI PARK NOVA GORICA (centralni stadion), povratek avtobusov na zborno mesto od 11:00 do 14:00

BREZPLAČNI PREVOZ Z AVTOBUSI NA ZBORNO MESTO:

Od 8:00 do 9:30 na parkirišču (krožno križišče) pred nakupovalnim centrom Supernova na Majskih poljanah bodo avtobusi vozili na zborno mesto v Via del Monte Santo - Zona Artigianale Gorizia (pri mejnem prehodu Solkan).

Opis dogodka:

PRAVILA POHODA: poljudno rekreativni pohod z možnostjo izbire dveh razdalj, 6 in 12 km. Vsak udeleženec lahko, glede na svoje zmogljivosti, izbere poljudno dolžino pohoda pod pogojem, da jo prehodi v predvideni časovnici. Na pohodu morajo udeleženci upoštevati cestno prometne predpise in znake. Med pohodom se morajo držati navodil redarjev. Glede na vremenske pogoje predlagamo primerna oblačila in obutev.

PRIJAVA SKUPINE NA POHOD: Skupinska prijava je mogoča tudi preko elektronske pošte na programi@sz-ng.si do petka 19. Aprila do ure 12:00. Obrazec dobite tudi na dan pohoda.

PRIJAVA NA POHOD: na zbirnem mestu od 08:30 do 09:45 ure

ZAČETEK POHODA: med 09:00 in 10:00, na poti bodo ves čas prisotni redarji do zaključka pohoda, to je 12:30. Pohoda se ni mogoče udeležiti s kolesom.

PRIJAVA NA POHOD:

-          ODRASLI: VPISNINA + OBROK (Testenine): € 9,00 (za člane FIASP - ITALIA € 8,5)

-          ODRASLI: VPISNINA (brez obroka): € 4,00 (za člane FIASP - ITALIA € 3,50)

-          OTROCI od 2 do 12 let: VPISNINA + OBROK (Testenine): € 6,00

-          OTROCI od 2 do 12 let: VPISNINA (brez obroka): € 2,00

-          OTROCI do 2 let: Vpisnina BREZPLAČNA.

ZAKLJUČEK POHODA in PRIREDITVE: ob prihodu zadnjega udeleženca, vsekakor pred uro 12:30 na centralnem stadionu Športnega parka Nova Gorica na Bazoviški 4, 5000 Nova Gorica.

TRASA: pohod se bo odvijal večinoma po asfaltni cesti, po pohodnih poteh ter makadamu.

KONTROLNE TOČKE IN OKREPČEVALNICE: dve na trasi in ena na cilju.

PODELITEV NAGRAD: ob 13:15 – skupinski pohodniki (skupine, posamezniki...) prejmejo promocijska darila sponzorjev (prvih 8 skupin z najmanj 10 udeleženci, najmlajši/a in najstarejši/a pohodnik/ca).

STORITVE med POHODOM: reševalno vozilo, nudenje prve pomoči na progi, okrepčevalnice s primerno pijačo in hrano ob progi in na cilju, smerna in druga signalizacija. Dogodek je zavarovan in organiziran v skladu z veljavno zakonodajo. V primeru "slabih vremenskih razmer" se zaradi varnosti udeležencev, dogodek lahko izvede tudi s spremembami poteka tras v zadnjem trenutku. Pohodnike s hišnimi ljubljenčki prosimo, da jih imate na povodcu.

Organizator:

Javni zavod za šport Nova Gorica, Zavod GO! 2025 in Associazione Sportiva Dilettantistica GRUPPO MARCIATORI GORIZIA

Zgibanka

POHOD PRIJATELJSTVA Zemljevid A3 Tisk

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti