Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Brezplačna predavanja za pridobitev digitalnega bona

DATUM OBJAVE 03. avgust 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Rubrika: Ali ste vedeli?

22. avgusta se bodo začela brezplačna izobraževanja za vse, ki si želijo pridobiti digitalni bon. Na našem območju jih bo izvajala Ljudska univerza Ajdovščina, ki je bila izbrana na javnem razpisu za sofinanciranje neformalnih izobraževanj za odrasle nad 55 let na področju digitalnih kompetenc.

Izobraževanja so pogoj za pridobitev digitalnega bona, s predavanji bodo začeli 22. avgusta. Udeleženci lahko izbirajo med temeljnim 13-urnim tečajem ali pa se udeležijo dveh 6-urnih z dodatnimi vsebinami: Uporaba digitalnega potrdila, E-zdravje, Spletno nakupovanje, Spletno bančništvo, Urejanje digitalnih fotografij in posnetkov, Družabna omrežja ter tudi Digitalna komunikacijska orodja.“

Programe bodo izvajali v  Novi Gorici, Šempetru, Ajdovščini in Vipavi. Število mest je omejeno, zato naj se zainteresirani čim prej prijavijo na telefon 05/366 47 52.