Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Delavnica - Lesarstvo kot priložnost

DATUM OBJAVE 19. avgust 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Logotipi Slovenske poslovne točke, Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj

Brezplačna delavnica

»Lesarstvo kot priložnost«

Slovenija je tretja najbolj gozdnata država v Evropski uniji, slovenska lesna industrija je v vzponu. Vrednostna veriga lesa v Sloveniji povezuje trajnostno, večnamensko in sonaravno gospodarjenje z gozdovi, predelavo lesa, oblikovanje, proizvodnjo in prodajo lesnih izdelkov in drugih komponent iz lesa ter izrabo lesnih ostankov in odpadkov za proizvodnjo energije.

Tudi na severnoprimorskem delujejo podjetja, ki so pomembni člen te verige. Na delavnici nam bodo predstavniki podjetij približali njihove uspešne poslovne zgodbe, ki so lahko izziv za vse tiste, ki iščete nove priložnosti za zaposlitev. Dogodek bo obenem izjemna priložnost, da udeleženci zastavijo predstavnikom podjetij vprašanja glede možnosti zaposlitve. Neposredni osebni stiki so vedno dobra priložnost za možno poznejše sodelovanje, zato vam udeležbo priporočamo.

Na dogodku se bodo predstavile 4 družbe iz Goriške regije.

  • GONZAGA-PRO d.o.o.
  • MARUŠIČ d.o.o.
  • LEOR d.o.o.
  • BRST d.o.o.

Komu je delavnica namenjena: namen je približanje in povečanje interesa za zaposlovanje v lesni dejavnosti, tako za iskalce zaposlitve kot za potencialne podjetnike.

Kdaj: sreda, 7. september 2022, ob 15. uri.

Kje: sejna dvorana GZS Severno Primorske gospodarske zbornice, Nova Gorica, Sedejeva 2a, I. nadstropje.

Prijave: prijave zbiramo do torka, 6. september 2022. Za udeležbo na delavnici je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca.

Dodatne informacije: Spot svetovanje Goriška, Tel.: 05/330 66 90 (Aleš Bajec) ales.bajec@rra-sp.si

Delavnica je za udeležence brezplačna.


SPOT svetovanje Goriška

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropske Unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije preko Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.