Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Spletna predstavitev pozivov za vstop v Zeleno shemo slovenskega turizma

DATUM OBJAVE 31. januar 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Zelena shema slovenskega turizma (ZSST) v zadnjih letih pomembno pridobiva tako na članstvu kot na pomenu. Trenutno je vseh članov družine Slovenia Green že skoraj 280. Med ponudniki lahko znak Slovenia Green pridobijo turistične nastanitve, restavracije, turistične agencije, znamenitosti, parki in plaže.

Strategija slovenskega turizma 2022-2028 je Zeleni shemi slovenskega turizma kot krovni nacionalni platformi za trajnostno upravljanje destinacij dodelila pomembno vlogo pri uresničevanju nove vizije »zelene butičnosti, z manjšim odtisom in večjo vrednostjo za vse«.

Turistični ponudniki so ključni za trajnostno delovanje destinacije in globalno promocijo Slovenije kot zelene države z odgovornim odnosom do okolja, zato so vljudno vabljeni k predstavitvi pozivov, ki bo potekala spletno, in sicer v torek, 14. februarja 2023, ob 10. uri. Program in povezava do registracije bosta objavljena 1. februarja 2023 na spletni strani Zelene sheme slovenskega turizma: https://bit.ly/3jglefP.