Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vabilo k izpolnjevanju ankete v okviru projekta LAS sodelovanja: Prehod na sonaravno oskrbo s hrano

DATUM OBJAVE 17. februar 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Šibka oskrba lokalnega prebivalstva s sonaravno in ekološko pridelano hrano iz lokalnega okolja nas je vodila k sodelovanju v projektu, ki bo pripomogel k izboljšanju stanja na tem področju. 

Dejavnosti projekta PREHOD NA SONARAVNO OSKRBO S HRANO so usmerjene v podporo za vzpostavitev trajnostnega prehranskega okolja. K temu cilju bo pripomoglo poznavanje navad in potreb potrošnikov iz projektnega območja, ki obsega območje delovanja treh lokalnih akcijskih skupin.

Vabimo vas k izpolnjevanju ankete, ki bo nedvomno izpostavila izzive in potrebe pri zagotavljanju ekološke hrane. Anketa je prednostno namenjena prebivalcem in obiskovalcem območja izvajanja projekta, ki obsega: LAS v objemu sonca, LAS Vipavske doline (Vipavska dolina in ožje Goriško območje) in LAS s ciljem (Idrijsko-Cerkljansko območje in območje občine Logatec).

Anketa je dostopna na https://www.1ka.si/a/9f185388.