Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Novi razpis za okrepitev notranje ekipe Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje (EZTS GO)

DATUM OBJAVE 28. avgust 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Objavljamo razpis Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje (EZTS GO):

Evropsko združenje za teritorialno sodelovanje (EZTS GO) je napovedalo začetek novega postopka za zaposlovanje, katerega cilj je okrepiti upravno in računovodsko strukturo organizacije. Ta korak je posledica rezultatov dveh postopkov za zaposlitev, ki sta se začela maja, ko je po eno od dveh delovnih mest ostalo nezasedeno, ker ni bilo ustreznih kandidatov.

Iskani profil od kandidatov zahteva srednješolsko izobrazbo in vsaj tri leta izkušenj na področju računovodstva in administracije. Za razliko od prejšnjega izbora se za to delovno mesto ne zahtevajo posebne izkušnje na področju poročanja o evropskih projektih. Pogodba bo trajala eno leto z možnostjo podaljšanja.

Glavni cilj je okrepiti upravni in računovodski oddelek v EZTS GO. Ta korak je še posebej pomemben zaradi velikih projektov v teku, ki zahtevajo visoke strokovne standarde in so povezani s precejšnjim upravnim naporom. Upravljanje takšnih projektov, zlasti kadar gre za evropska sredstva, zahteva skladnost s strogimi predpisi glede odhodkov in računovodske dokumentacije.

Romina Kocina, direktorica EZTS GO: "S to dodatno fazo izbora EZTS GO dokazuje svojo stalno zavezanost k oblikovanju trdne in kompetentne ekipe, ki je pripravljena podpirati upravne in projektne izzive, značilne za njegovo delo na evropski ravni, pri strateških projektih, kot so upravljanje sklada za male projekte SPF Programa sodelovanja med Italijo in Slovenijo, infrastrukturna dela, povezana s Trgom Evrope in seveda za Evropsko prestolnico kulture 2025".

Vse podrobnosti o zahtevah in načinu prijave so na voljo na uradni spletni strani EZTS GO na naslovu www.euro-go.eu v razdelku "Natečaji". Vloge se sprejemajo izključno po elektronski pošti in jih je mogoče poslati do 2. oktobra 2023 do 12. ure.