Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o zaključenem postopku javne objave treh prostih delovnih mest za določen čas Računovodja V za mestno blagajno

DATUM OBJAVE 23. julij 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Obvestilo o zaključenem postopku javne objave treh prostih delovnih mest za določen čas "Računovodja V za mestno blagajno"

Obveščamo vas, da se je postopek javne objave za zasedbo treh prostih delovnih mest »Računovodja V za mestno blagajno« v upravi Mestne občine Nova Gorica, ki je bil dne 10. 7. 2013 objavljen na Zavodu za zaposlovanje in na spletni strani Mestne občine Nova Gorica, zaključil z izbiro treh kandidatk.