Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o zaključeni javni objavi za zasedbo prostega delovnega mesta »Podsekretar – načelnik oddelka za okolje, prostor in javno infrastrukturo« v upravi Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 11. marec 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Obveščamo vas, da je bila na podlagi javne objave, št. 110-12/2014-1 za zasedbo prostega delovnega mesta »Podsekretar – načelnik oddelka za okolje, prostor in javno infrastrukturo« v upravi Mestne občine Nova Gorica, ki je bila dne 11.2.2014 objavljena na Zavodu za zaposlovanje in na spletni strani Mestne občine Nova Gorica, izbrana kandidatka.


Mestna občina Nova Gorica
Občinska uprava