Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Poziv za oddajo delnega ali končnega poročila v skladu s Pogodbo o sofinanciranju programov in projektov s področja socialne dejavnosti v letu 2014

DATUM OBJAVE 13. oktober 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Izvajalec mora končno poročilo o izvedenem programu, poslati Oddelku za družbene dejavnosti Mestne občine Nova Gorica v roku do 30 dni od realizacije programa oziroma najkasneje do 30.10.2014.
V roku oddano končno poročilo z vsemi zahtevanimi prilogami je pogoj za plačilo druge polovice sredstev za odobreni program.

V primeru, da program ne bo v celoti izveden do 30.10.2014, mora izvajalec do 30.10.2014 oddati delno poročilo o izvedbi programa ter podpisati izjavo, da bo program izvedel v celoti, kot je navedel v prijavi na javni razpis. Delno poročilo in podpisana izjava, sta pogoj za izplačilo druge polovice odobrenih sredstev. V tem primeru mora izvajalec oddati financerju končno poročilo takoj po izvedbi programa, vendar najkasneje do 20.1.2015. 

Končno poročilo mora vsebovati vsebinski in finančni del o izvedbi programa. Finančnemu delu morajo biti priložene fotokopije verodostojnih knjigovodskih listin (npr. plačani računi, dokazilo o izvedenem plačilu na podlagi pogodbe, ipd.), iz katerih bo razvidno, da je finančna konstrukcija odobrenega programa realizirana najmanj v višini lastnih sredstev, opredeljenih v prijavi na javni razpis in v višini odobrenih sredstev na javnem razpisu.

V primeru manjše realizacije bo moral sorazmeren delež prejetih sredstev vrniti v proračun Mestne občine Nova Gorica. Osnova za to je finančna konstrukcija prijavljenega programa na javni razpis.

 

Delno poročilo socialne dejavnosti

Izjava

Končno poročilo socialne dejavnosti