Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o končanem javnem natečaju

DATUM OBJAVE 04. februar 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Številka: 110-2/2015-28

Obvestilo o končanem javnem natečaju

Obveščamo, da je bil na javnem natečaju za zasedbo prostega položajnega uradniškega delovnega mesta »podsekretar – vodja kabineta župana« v kabinetu župana Mestne občine Nova Gorica, številka javnega natečaja 110-2/2015-2, ki je bil dne 8.1.2015 objavljen na spletni strani Mestne občine Nova Gorica, izbran kandidat.

Neizbrani kandidati imajo v osmih dneh od vročitve sklepa pravico do vpogleda v vse podatke, ki jih je izbrani kandidat navedel v prijavi na javni natečaj in dokazujejo izpolnjevanje natečajnih pogojev in v gradiva izbirnega postopka

Mestna občina Nova Gorica
Občinska uprava