Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o končanem javnem natečaju za zasedbo DM podsekretar – vodja službe za gospodarske javne službe

DATUM OBJAVE 26. maj 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Številka: 110-21/2016-81
Datum:  26. 5. 2016

Zadeva: Obvestilo o neuspelem javnem natečaju

Obveščamo, da na javnem natečaju za zasedbo prostega položajnega uradniškega delovnega mesta »Podsekretar – vodja službe za gospodarske javne službe« v Oddelku za gospodarstvo in gospodarske javne službe Mestne občine Nova Gorica, ki je bil dne 6. 4. 2016 objavljen na spletnih straneh Mestne občine Nova Gorica in na Zavodu RS za zaposlovanje, ni bil izbran noben kandidat.

V skladu s četrtim odstavkom 25. člena Uredbe o postopku za zasedbo delovnega mesta v organih državne uprave in v pravosodnih organih (Uradni list RS, št. 139/06 in 104/10) imajo kandidati pravico do vpogleda v gradiva izbirnega postopka.

Mestna občina Nova Gorica
Matej Arčon
župan