Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za blaženje posledic epidemije Covid-19 na področju gospodarstva v Mestni občini Nova Gorica za leto 2021

DATUM OBJAVE 26. februar 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Razpis je namenjen vsem gostincem na območju mestne občine, ki zaradi prepovedi obratovanja od 19. oktobra 2020 dalje ne poslujejo. Mestna občina Nova Gorica bo vsem gostincem, ki imajo v uporabi javne površine (letne gostinske vrtove), povrnila vse stroške plačila odškodnine za uporabo javnih površin za obdobje, ko zaradi prepovedi poslovanja ne smejo obratovati.

Skrajni rok za prijavo na razpis 30. 11. 2021.

Za pravočasno se šteje vloga, ki bo prispela na naslov naročnika oziroma bila oddana v sprejemni pisarni Mestne občine Nova Gorica najpozneje do 30. 11. 2021 do 15.00 ure. 

Vse informacije v zvezi s pogoji in nakazilom sredstev za odobrene vloge ter kontakti za dodatna vprašanja so objavljeni v razpisu.

 

Javni razpis za blažitev posledic epidemije COVID-19

Prijavni obrazec