Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni razpis za podelitev koncesije za opravljanje javne službe na področju splošne družinske medicine v osnovni zdravstveni dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica

DATUM OBJAVE 05. junij 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Javni razpis za podelitev koncesije za opravljanje javne službe na področju splošne družinske medicine v osnovni zdravstveni dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica.

Rok za oddajo ponudb je 26.6.2023 do 12. ure - ponudbe prispele na naslov naročnika oziroma  vložene v sprejemni pisarni naročnika.

Javni Razpis

Razpisna Dokumentacija

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti