Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno zbiranje ponudb za prodajo kombija

DATUM OBJAVE 05. april 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Prodaja se kombi znamke RENAULT, TRAFIC 2,5, dci, letnik 2007, s številom kilometrov 185.503.

Izhodiščna cena je 5.500,00 EUR.

Rok za oddajo ponudbe je 25. 4. 2024.

Odpiranje ponudb je 29. 4. 2024 ob 10h v stekleni dvorani Mestne občine Nova Gorica.

Bel kombi znamke Renault, model Trafic 2,5, dci, letnik 2007. Avtomobil je v odličnem stanju. Kombi je slikan na parkirišču, v ozadju je gozd s cerkvijo in hišami. Na prednjih vratih ima simbol Osnovne šole Branik.

Na sliki je notranjost avtomobila in sicer armaturna plošča, ki je črne in sive barve. Na levi strani se nahaja volan s števci. Na sredini je avtoradio s predvajalnikom za kasete, ročna klimatska naprava ter ročni menjalnik. Na desni strani armaturne plošče se nahaja predal  za shranjevanje raznih manjših predmetov.

Razpisna dokumentacija

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti