Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni razpis za prosto delovno mesto direktorja javnega podjetja Mestne storitve d.o.o. Nova Gorica

DATUM OBJAVE 25. april 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica

Župan Mestne občine Nova Gorica razpisuje na podlagi 15. člena in v povezavi z 10. členom Akta o ustanovitvi javnega podjetja Mestne storitve prosto delovno mesto:

direktor javnega podjetja Mestne storitve, d.o.o, Nova Gorica

Kandidat mora poleg splošnih, z zakonom določenih, pogojev izpolnjevati še naslednje pogoje:
- visoka strokovna izobrazba,
- najmanj 5 let delovnih izkušenj na vodilnih ali vodstvenih delovnih mestih,
- sposobnost za uspešno gospodarjenje in organizacijske sposobnosti.

Direktor bo imenovan za dobo 4 let.

Nastop dela: 1. 6. 2008

Pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju zahtevanih pogojev, dosedanjim delom s kratkim življenjepisom ter programom oziroma vizijo razvoja in dela podjetja za mandatno obdobje pošljite v 8 dneh po objavi razpisa v Ur. listu RS na naslov: Mestna občina Nova Gorica, župan, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica, z oznako "prijava na razpis za direktorja JP Mestne storitve".

Kandidati bodo o izbiri obveščeni v roku 30 dni od objave razpisa.

Mestna občina Nova Gorica