Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o končanem natečajnem postopku

DATUM OBJAVE 22. april 2008
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je dne 26. 3. 2008 na svoji spletni strani objavila javni natečaj za izbiro kandidata za zasedbo prostega delovnega mesta "višji svetovalec za gospodarske javne službe na oddelku za infrastrukturo in gospodarske javne službe"

Na javni natečaj se je prijavilo 10 kandidatov, od katerih pa sta samo 2 v celoti izpolnjevala razpisne pogoje. Javni natečaj ni uspel, saj je bilo ocenjeno, da nihče od obeh kandidatov, ki izpolnjuje pogoje, ni dovolj strokovno usposobljen, da bi lahko uspešno opravljal dela in naloge na razpisanem delovnem mestu, zato nihče ni bil izbran.

Vse informacije o izvedbi natečajnega postopka lahko dobite pri načelniku oddelka za splošne zadeve Franku Kacafuri (telefon št. 05 33 50 122).