Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Koncesije na področju primarnega zdravstvenega varstva v MO Nova Gorica

DATUM OBJAVE 13. februar 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

V razpisnem roku, ki je potekel 12.12.2005, je bilo vloženih šest prijav za splošno medicino in ena prijava za dispanzer za žene. Oddelek za družbene dejavnosti je pri odločanju o podelitvi koncesij upošteval razpisne pogoje, vloženo dokumentacijo in Merila za določanje prednostnega vrstnega reda pri podeljevanju koncesij na področju primarnega zdravstvenega varstva v Mesti občini Nova Gorica.

Oddelek za družbene dejavnosti je z dokončno upravno odločbo podelil 4 koncesije za splošno medicino, za dobo 10 let. Koncesije so bile podeljene zdravnikom, ki že sedaj opravljajo dejavnost v okviru javnega zavoda:
· Damijani Šinigoj, dr.med.,
· Maji Pavlin Klemenc, dr.med.,
· Demšar Enisi, dr.med.,
· Demšar Mihaelu, dr.med..

S koncesionarji je mestna občina sklenila pogodbe o koncesiji, ki so podlaga za prijavo na razpis Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Koncesionarji morajo začeti z izvajanjem dejavnosti najkasneje v roku enega leta od sklenitve koncesijske pogodbe. Direktor javnega zavoda bo lahko začel izvajati koncesijsko dejavnost šele po zaključenem postopku imenovanja novega direktorja.

Koncesijsko dejavnost je del javne zdravstvene službe. Koncesionarji bodo svoje delo izvajali v istih prostorih in pod enakimi pogoji kot doslej, zato podelitev koncesije za uporabnike storitev ne prinaša sprememb.

Oddelek za družbene dejavnosti je odločil, da se koncesija na področju dispanzerja za žene ne podeli, ker prijavitelj ne izpolnjuje vseh pogojev, ki jih določajo Merila za določanje prednostnega vrstnega reda pri podeljevanju koncesij na področju primarnega zdravstvenega varstva v Mesti občini Nova Gorica. Prijavitelj je vložil pritožbo, o kateri bo odločal župan.