Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Male olimpijske igre v Novi Gorici - petek, 19. maj

DATUM OBJAVE 11. maj 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Župan Mirko Brulc: "Danes, ko se v mestu soočamo s kriminalnimi dejanji, ki nas vznemirjajo, z razširjeno odvisnostjo od mamil in zlasti s tesnobo, kako bomo naše otroke zavarovali pred temi negativnimi vplivi, je poslanstvo Malih olimpijskih iger toliko pomembnejše. V Mestni občini Nova Gorica veliko pozornost posvečamo prav preventivnim aktivnostim in omenjena prireditev je zagotovo ena od njih."

Posebej slovesno bo na otvoritvi prireditve pred občinsko stavbo ob 10.30, ko nas bodo z doskokom na Kidričevi ulici pozdravili svetovni padalski prvaki iz Lesc. Nato pa bosta župan Mirko Brulc in olimpijec Miro Cerar v zrak izpustila golobe miru.