Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Predstavitev knjige "Gorica - sanje in omika enega tisočletja"

DATUM OBJAVE 18. december 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na predstavitvi sta prisotne uvodoma pozdravila župan Mestne občine Nova Gorica Črtomir Špacapan in predsednik kluba Marathon Franco Hassek. O vsebini knjige, ki je namenjena širši množici, predvsem pa mladim in je doživela že tretji ponatis, je spregovoril avtor Amedeo Calligaris. Po avtorjevih besedah pravo sporočilo knjige izhaja iz prevodov v slovenski, furlanski in nemški jezik, kar omogoča predstavnikom vseh štirih narodov, ki so od vedno bivali v goriškem prostoru, da lahko knjigo preberejo v svojem jeziku.
Knjiga je bila preteklo leto predstavljena tudi v Goriški knjižnici Franceta Bevka in učencem Osnovne šole Ivana Roba v Šempetru pri Gorici, predstavitve pa so potekale tudi v Celovcu in Lienzu.