Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sodelovanje ob meji – župana skupaj v novo leto

DATUM OBJAVE 30. december 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica

Pretekli teden se je župan Mestne občine Nova Gorica, gospod Mirko Brulc, odpravil na obisk v sosednjo Gorico, kjer se je srečal s predsednikom Goriške pokrajine, gospodom Giorgiom Brandolinom, in županom Občine Gorica, gospodom Vittoriom Brancatijem. V glavnem je šlo za vljudnostni predpraznični obisk, ki je bil namenjen predvsem izmenjavi voščil in daril. Beseda pa je nanesla tudi na dosedanje sodelovanje med obema obmejnima mestoma in potrebo po uresničitvi že zastavljenih načrtov ter okrepitvi stikov na vseh področjih družbenega življenja. V ta namen so se najvišji predstavniki treh institucij zmenili za operativno srečanje v začetku januarja.

Ob tej priložnosti sta se župana tudi dogovorila, da bosta novo leto kot novoizvoljena župana pričakala s svojimi občani, okoli prve ure pa bo Brancati obiskal slovenskega kolega na sedežu Mestne občine Nova Gorica.