Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Župan Črtomir Špacapan na sprejemu pri goriškemu županu Vittoriu Brancatiju

DATUM OBJAVE 24. junij 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Župana sta se dogovorila, da bosta razmislila o načinu skupnega dela, saj naj bi se, kar je bila pobuda obeh, redno sestajala v obdobju dveh do treh mesecev. Na teh skupnih sestankih bi usklajevali skupno delo v prihodnje, analizirali dosežke preteklega dela in preverjali uresničevanje predhodnih načrtov. V prvem obdobju naj bi se, kot sta izpostavila, pogovarjala zlasti o prostem pretoku delovne sile, o skupni uporabi obeh bolnišnic, o okolju (zlasti Iverka ter Korn), o delovnem času maloobmejnih prehodov in avtobusnih prevozih, ki bi še bolj povezali obe mesti, o skupni kulturni ponudbi in razvoju ponudbe kmečkega turizma ter kolesarskih poti.
Župan Mestne občine Nova Gorica, Črtomir Špacapan, je goriškega župana že povabil na sprejem v Novo Gorico, ki bo v ponedeljek, 8. julija 2002, ob 10. uri v zeleni dvorani Mestne občine Nova Gorica.
Sprejem se je zaključil v pozitivnem vzdušju, s pričakovanji po dobrem medsebojnem sodelovanju.