Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Dogovor glede gradnje športne dvorane v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 11. september 2003
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Najprej so udeleženci sestanka pregledali dosedanje delo in trenutno stanje. Preverili so tudi ceno izgradnje športne dvorane, ki naj bi znašala 3 milijarde slovenskih tolarjev. Ocenili so, da je cena ustrezna, saj naj bi telovadnica zadovoljila potrebe treh šol (OŠ Milojke Štrukelj, Tehniškega šolskega centra Nova Gorica in Šolskega centra Nova Gorica). V njej bo 11 vadbenih prostorov in gledališka dvorana z vso tehnično opremo za potrebe Umetniške gimnazije. Gre za zahtevno gradnjo, saj bosta zgrajeni dve dvorani ena na drugo, zaradi podtalnice pa bo zahtevnejše temeljenje. 53% celotne investicije bo financiralo ministrstvo, 47 % pa Mestna občina Nova Gorica.
Dogovorili so se, da bo v roku 14 dni izveden skupen razpis za inženiring. Do konca leta bo pripravljen projekt za opremo, v januarju pa bo razpisan razpis za izbor izvajalca. Gradnja bo potekala od julija 2004 pa do januarja 2006. Dogovorili so se še, da bodo naredili pregled zasedenosti obstoječih dvoran in simulacijo stroškov vzdrževanja.