Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

5. Sončkov dan v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 17. december 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica

Tudi letos je Športno društvo Sonček s podporo Mestne občine Nova Gorica v nedeljo, 15. decembra 2002, organiziralo Sončkov dan, dan celodnevnega košarkarskega dogajanja. Na prireditvi se je od 9. ure dalje 48 ekip najmlajših košarkarjev iz Avstrije, Hrvaške, Italije in Slovenije merilo v telovadnicah v Novi Gorici, Solkanu, Šempetru in tudi v sosednji Gorici. Med njimi smo lahko zasledili tudi mlade ase Cibone, Union Olimpije, Krke, Pivovarne Laško ter seveda goriške otroke.
Osrednji in obenem zaključni dogodek, darilo ŠD Sonček ob prihajajočih praznikih, se je odvijal ob 16. uri v Balonu športnega parka, kjer so se pomerili najboljši v ALL STARS tekmi za 5. Vikov memorial v čast in spomin na Viktorja Humarja. Čar športnega praznika so dale številne plesno akrobatske skupine, med katerimi so tudi skupine z nastopi v NBA. Svečan utrip je dala prisotnost častnih gostov, med njimi tudi nekateri slovenski športni junaki iztekajočega se leta. Otroke pa je med drugimi obiskal tudi Dedek Mraz.