Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Reševanje lastništva Grgarskih gmajn

DATUM OBJAVE 31. avgust 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Strokovne službe mestne občine bodo do obravnave na mestnem svetu preučile, ali je gradivo, ki je bilo predano županu, pripravljeno tako, da bo na osnovi tega poročila mestni svet lahko sprejel sklep, da se zemljiško-knjižno stanje uskladi z dejanskim stanjem in se izdajo ustrezne listine, sposobne za vknjižbo v Zemljiško knjigo v korist sedanjih uživalcev zemljišč.
Na sestanku so se pogovarjali tudi o 100 ha zemlje, ki še ni odmerjenih. Dogovorili so se, da bo komisija poskrbela, da se bo ta zemljišča odmerilo do konca letošnjega leta.
Po informacijah komisije naj bi se tudi tisti del parcel, ki so v lasti Republike Slovenije in v upravljanju Sklada kmetijskih zemljišč in gozdov, prenesel na mestno občino. Le ta pa naj bi nato speljala postopek, tako kot za dosedanja zemljišča.
Župan se je komisiji zahvalil za opravljeno delo v upanju, da se bodo vsi problemi zadovoljivo rešili v korist uživalcev zemljišč.