Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Župan na sprejemu pri goriškem prefektu Robertu De Lorenzu

DATUM OBJAVE 16. januar 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Kot je po sprejemu povedal župan Mirko Brulc, je srečanje potekalo v zelo sproščenem in prijateljskem vzdušju. Prefekt De Lorenzo se je županu Brulcu posebej zahvalil za prejeto čestitko ob njegovem imenovanju. Povedal je, da je bilo to popolno presenečenje, poleg tega pa je bila Brulčeva čestitka prva, ki jo je prejel ob imenovanju. Prefekt je nadalje povedal, da je zelo vesel, da je imenovan v kraje s čudovito naravo in posebnim vzdušjem sožitja in prijateljstva. Župan Mirko Brulc je prefektu predstavil čezmejno sodelovanje in odlične odnose, ki jih goji z županom Občine Gorica Vittoriem Brancatijem in predsednikom Goriške pokrajine Giorgiom Brandolinom. Prefekt je poudaril, da si bo tudi osebno v prihodnje zavzemal za odlično čezmejno sodelovanje in da zelo podpira bližajoči se dejanski padec meje.

Župan Brulc je prefektu izročil nov promocijski DVD o Novi Gorici in ga povabil v Novo Gorico, da mu predstavi občino in razkaže Goriško. Prefekt se bo povabilu v prihodnosti prijazno odzval.