Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nadaljevalni tečaj slovenskega jezika

DATUM OBJAVE 02. oktober 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica

V torek, 1. oktobra 2002, je v stekleni dvorani Mestne občine Nova Gorica župan Črtomir Špacapan sprejel udeležence nadaljevalnega tečaja slovenščine, ki ga letos prvič organizira društvo 4G iz Gorice. Tečaj obiskuje 13 tečajnikov, ki so preteklo leto uspešno zaključili začetni tečaj slovenskega jezika in so izrazili željo po nadaljevanju. Poleg učenja slovenskega jezika tečaj predvideva tudi aktivno spoznavanje Nove Gorice in nekaterih institucij, kot je npr. Mestna občina Nova Gorica.
Na osnovi dobrega sodelovanja z društvom 4G v preteklih letih je tudi letos Mestna občina Nova Gorica sprejela pokroviteljstvo nad omenjeno pobudo. Obenem je društvu 4G ponudila brezplačno uporabo steklene dvorane, kjer se bo do decembra vsak torek tečaj tudi odvijal.