Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Kandidatura Nove Gorice in Gorice za organizacijo Evropskega košarkarskega prvenstva za mlajše člane - prihaja Nar Zanolin

DATUM OBJAVE 15. november 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Zanolinov obisk je še kako pomemben za slovensko košarko. Obilico sestankov bo prvi mož FIBA Europe v družbi Dušana Šešoka, predsednika KZS, Iztoka Remsa, generalnega sekretarja KZS, in Toneta Krumpa, direktorja slovenskih reprezentanc, v četrtek opoldne začel pri Simonu Starčku, direktorju slovenskega direktorata za šport, in ga nato nadaljeval v Postojni. V petek dopoldne se bo skupaj s spremljevalci s KZS odpravil v Novo Gorico, kjer ga bo najprej sprejel župan Mirko Brulc, nato pa še Andrej Miška, predsednik KK Nova Gorica in novogoriški podžupan. Ta bo gostu razkazal namestitvene zmožnosti in obe dvorani, ki stojita na slovenskih tleh.