Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Dobitniki priznanj Unicefa tudi iz MO Nova Gorica

DATUM OBJAVE 12. december 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Med dobitniki priznanj so tudi trije iz Mestne občine Nova Gorica in sicer:
-gospa Alenka Podgornik za preko 1000 izdelanih "punčk iz cunj" - Mojc, s čemer je Unicefu doprinesla najmanj 4 milijone tolarjev (sredstva so bila namenjena za cepljenje otrok v Afriki),
-gospa Iva Devetak za dolgoletno delo v organih Unicefa in-Mestna občina Nova Gorica - Novi Gorici kot prvemu slovenskemu mestu, ki je začelo z aktivnostmi Unicefovega otrokom prijaznega mesta, v okviru katerega se izvaja več projektov, kot so varne točke, urejanje otroških igrišč, vzpostavitev prodajalne za rabljeno otroško opremo itd.