Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nepovratne finančne spodbude MO Nova Gorica za pospeševanje razvoja podjetništva v letu 2007

DATUM OBJAVE 23. maj 2007
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Na javni razpis za spodbujanje začetnih investicij se lahko prijavijo podjetniki, ki imajo sedež dejavnosti v mestni občini ali investirajo na območju Mestne občine Nova Gorica. Sredstva so namenjena nakupu opreme, strojev in naprav, programske opreme in tudi projektom inovacij. V letošnjem letu je v ta namen rezerviranih dobrih 150.000 EUR.

Subvencioniranju novih delovnih mest in stroškov samozaposlovanja je namenjeno skupno 39.000 EUR. Pri tem občina spodbuja zaposlovanje težje zaposljivih brezposelnih oseb, prvo zaposlitev brezposelnih oseb z doseženo srednjo, višjo ali visoko izobrazbo ter samozaposlitev oseb, ki so na Zavodu za zaposlovanje – Urad za delo Nova Gorica - prijavljeni kot brezposelne osebe. Razpisa sta odprta do 11. 7. 2007. Na spletni strani Mestne občine Nova Gorica www.nova-gorica.si (rubrika aktivni razpisi) je objavljena tudi razpisna dokumentacija za oba razpisa. Razpisno dokumentacijo in vse informacije lahko vsi zainteresirani dobijo tudi na Oddelku za gospodarstvo Mestne občine Nova Gorica ( tel. 05 33 50 171) in Območni obrtni zbornici Nova Gorica.