Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vabilo k pošiljanju predlogov - Evropski teden mobilnosti, Dan brez avtomobila

DATUM OBJAVE 10. avgust 2007
VIR Mestna občina Nova Gorica

Osrednja tema letošnjega Evropskega tedna mobilnosti je "Vesela ulica". Ta tema sporoča, da povečevanje cestnega prostora za avtomobile ni odgovor na obstoječe prometne izzive, temveč da je lahko , ravno nasprotno, zmanjševanje cestnih zmogljivosti za avtomobile trajnostna in učinkovita rešitev, ki vsem meščanom omogoči tudi bolj zdrav način življenja brez omejevanja individualne mobilnosti. Poudarja tudi potrebo po izboljšanju kakovosti zraka na lokalni ravni, kar je pomembno vprašanje za Evropsko unijo in njene države članice.
V tednu mobilnosti bomo v Novi Gorici organizirali več dogodkov, ki bodo predstavljali dejavnosti posvečenih : Javnemu prevozu, Kolesarjenju, Hoji, Upravljanju mobilnosti, Odgovorni rabi avtomobila, Rekreaciji, Nakupovanju, Mobilnosti in zdravju, Zelenim potem.
Mestna občina Nova Gorica zato vabi institucije, zasebne družbe, društva, vzgojno izobraževalne zavode in posameznike, ki bi želeli sodelovati v programu prireditev v tednu mobilnosti od 16.9. do 22.9.2007, da pošljejo svoje predloge z okvirnim finančnim ovrednotenjem do 31. avgusta 2007 na naslov:

Mestna občina Nova Gorica
Oddelek za okolje in prostor
Trg E. Kardelja 1
5000 Nova Gorica

oziroma
mestna.obcina@nova-gorica.si ali
vanda.mezgec@nova-gorica.si

Več informacij lahko dobite na telefonu 05 3350143 (koordinatorica akcije Vanda Mezgec).
Dodatne informacije v zvezi z akcijo dobite tudi na spletnih naslovih:

http://www.tedenmobilnosti.si/main.php?content=vsebine_za_obcine
http://www.mobilityweek-europe.org