Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nova spletna stran za mlade

DATUM OBJAVE 05. september 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica - Oddelek za družbene dejavnosti

V četrtek, 5.9.2002 bo ob 13. uri v Mladinskem centru v Novi Gorici tiskovna konferenca, na kateri bo predstavjlena nova spletna stran za mlade.

Letos smo se v Mladinskem centru odločili, da bomo posebno pozornost namenili svetovanju mladim. Da bi se jim čim bolj približali in pomagali pri iskanju odgovorov na njihova številna vprašanja smo se odločili, da jim v ta namen ponudimo virtualno zatočišče www.na-svet.net.Nova splenta stran jim ponuja možnost anonimnega spraševanja in pridobivanja nasvetov s strani strokovnajkov z različnih področij, kot tudi nasvetov svojih vrstnikov. www.na-svet.net ni namenjen le mladim, pač pa tudi staršem odraščajočih mladostnikov, ki se vsak dan srečujejo s težavami in težavicami svojih otrok.