Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Avtobusna medmestna linija med Novo Gorico in Gorico tudi v novem letu

DATUM OBJAVE 27. december 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica

Ob zaključku letošnjega leta sta se Mestna občina Nova Gorica in Občina Gorica (I) dogovorili, da bosta poskusno obdobje izvajanja avtobusne medmestne linije med Novo Gorico in Gorico podaljšali še za en mesec, in sicer od 1. do 31. januarja 2003.
Prevoze bosta še naprej opravljali podjetji Avrigo d.d. Nova Gorica, ki bo v tem obdobju poskrbel za celoten dopoldanski del prevozov, in Apt iz Gorice, ki bo prevoze opravljal popoldne. Dokler italijanski prevoznik ne prejme dovoljenja za uvedbo redne linije (predvidoma do 15. januarja 2003) bo prevoz brezplačen.
Potek skupne proge, ki povezuje obe mesti, ostaja nespremenjen (avtobusna postaja Nova Gorica – Kidričeva ulica – Vojkova ulica – Lavričeva ulica – Cankarjeva ulica – MP Erjavčeva – Travnik – Corso Italia – železniška postaja Gorica).
Vozni red pa je prilagojen novim razmeram. V januarju bo avtobus vozil od ponedeljka do sobote (razen 1.1. in 6.1.). Z avtobusne postaje v Novi Gorici bo odpeljal vsako uro (5 minut čez uro) od 8.05 do 12.05 in od 15.05 do 17.05, na zadnji dve vožnji pa se bo iz Nove Gorice odpravil ob 18.50 in 19.50.
Z železniške postaje v Gorici bo prav tako odpeljal vsako uro (35 minut čez uro) od 8.35 do 12.35 in od 14.35 do 16.35, na zadnji dve vožnji prosti Novi Gorici pa se bo odpravil ob 18.20 in 19.20.