Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zbiranje podpisov v avli občinske stavbe

DATUM OBJAVE 07. oktober 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

"V zadnjem času se je v uradu direktorja občinske uprave prijavilo več zbiralcev podpisov za kandidate za lokalne in predsedniške volitve ter zbiralci podpisov za razpis referenduma za ohranitev slovenskih železnic, ki podpise zbirajo v pritličju občinske stavbe.
Veliko občanov se pritožuje, da jih nekateri zbiralci nadlegujejo z vztrajanjem, naj podpišejo in da jim ovirajo dostop do posameznih služb v občinski stavbi. V zadnjem času je namreč prisotnih že več zbiralcev podpisov, tako da je nastala v veži občinske stavbe že prava gneča. Zato sem se odločil, da morajo zbiratelji podpisov od danes dalje v primeru lepega vremena podpise zbirati pred vhodom v občinsko stavbo, kot so nekateri prvotno tudi sami želeli, v slabem vremenu pa, da se umaknejo v občinsko avlo za recepcijo. Nobenemu nismo onemogočili zbiranje podpisov in nikogar nismo nasilno odstranili, želim pa, da v hiši spoštujejo red."