Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Prižig lučk na smreki pred stavbo Mestne občine Nova Gorica

DATUM OBJAVE 20. december 2002
VIR Mestna občina Nova Gorica

Tudi ob koncu letošnjega leta je Mestna občina Nova Gorica priredila krajšo slovesnost ob prižigu lučk na smreki pred stavbo Mestne občine Nova Gorica, ki je potekala v četrtek, 19. decembra 2002. Prisotne sta pozdravila župan Mestne občine Nova Gorica, gospod Mirko Brulc, in Odbornik za čezmejno sodelovanje na Občini Gorica, gospod Damjan Terpin. Na slovesnosti so bili prisotni tudi predstavniki slovenskih organizacij v Gorici.
V glasbenem programu so sodelovali Big Band Nova in otroški pevski zbor Osnovne šole Milojka Štrukelj iz Nove Gorice. Za manjšo pogostitev pa so poskrbele članice Aktiva kmečkih žena Dornberk.